Editor choice

Neredeyse bedava Costco üyelik fırsatı sadece $15 Yıllık

Deal Score+3
Deal Score+3

Amerika’da olup da Costco’yu bilmeyen ya da duymayan yoktur. Bugün sizlere 31 Ekim 2023 tarihine kadar nasıl sadece $15’a costco membership alacağınızı anlatacağım. Normalde Costco üyelikleri en basic paketi $60’dır. Fakat bugün paylaşacağım deal ile Costco üyeliğinizi sadece $15’a getirmiş olacaksınız.

Daha fazla kampanya için bizi Instagram’dan takip edin!

Direkt olarak $15 ödeyip almıyoruz tabii. Bunun için öncelikle Groupon sitesine gitmemiz gerekiyor. Dilerseniz şuraya tıklayarak Groupon sitesine sıçrayabilirsiniz. Burada normal Costco üyeliğini $60 + tax şeklinde ödeyerek satın alın. Size kayıt olduğunuz esnada verdiğiniz email adresine bir mail gelecek.

O mail ile birlikte her hangi bir costco şubesine giderek aynı evde oturan 2 kişi için 2 farklı üyelik kartı alabileceksiniz. Tabii bir de size $45 değerinde bir gift card gelecek. Onu da yine Costco mağazalarında alışveriş yaparak kullanabileceksiniz.

Bu kadar değil tabii ki. Bir de eğer Costco üyeliğinizi oluşturduktan sonra Costco’nun internet sitesinden $250 üzeri alışveriş yaptığınız zaman ekstra $40 daha indirim almış olacaksınız. Yani ihtiyaçlarınız varsa 31 Ekim 2023 tarihine kadar toplamda $85’lık bir indirimden istifade edebilirsiniz.

Update - 2023.08.03Kampanya 31 Ekim 2023 tarihine kadar geçerlidir. Bu tarihe kadar bu kampanyadan yararlanabilirsiniz.

Bu arada bu kampanya sadece Costco’dan yeni üyelik alacaklar için geçerlidir. Eğer mevcut Costco membership varsa maalesef bu indirimlerden istifade edemiyorsunuz. Sizce de iyi bir kampanya olmamış mı? Yorumlarınızı paylaşırsanız sevinirim. 🙂

COSTCO MEMBERSHIP JUST $15

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Deall USA
Logo